Κέντρο:

2810 224415

KAΡΠΕΝΗΣΙ
  • Πρόγραμμα με χάρτες
  • Πρόγραμμα
  • Φόρμα ενδιαφέροντος

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο  διανυκτέρευση εν πλω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση σε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν  και  αναχώρηση. Θα κάνουμε στάση στη  μονή Αγάθωνος, όπου βρίσκεται  το σκήνωμα του μοναχού Βησσαρίωνα. Στη Τυμφρηστού, αφού απολαύσομε μια καταπληκτική διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλους  θα φτάσουμε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Είναι ήδη μεσημέρι και θα απολαύσομε το φαγητό μας.  Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τα χωριά της ποταμιάς , κατά μήκος του Καρπενησιώτη ποταμού. Η διαδρομή είναι μαγευτική. Τα πολλά νερά, το άφθονο πράσινο η αγριότητα του τοπίου θα μας συναρπάσουν. Εκεί όμως που πραγματικά θα μείνουμε έκπληκτοι είναι στο μοναστήρι του Προυσού, που είναι φωλιασμένο μέσα στη χαράδρα και αιώνες τώρα φυλάσσει  την Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς.  Μετά το προσκύνημα επιστροφή στο Καρπενήσι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία της πόλης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ   ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

 Μετά το πρωινό  θα επισκεφτούμε τα χωριά του Καρπενησίου , Μεγάλο Χωριό, Μικρό Χωριό  και Κορυσχάδες  όπου  θα δούμε το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης και το κτίριο που στέγασε την  κυβέρνηση του βουνού.. Επιστροφή στο Καρπενήσι ανάπαυση στο ξενοδοχείο. το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση   σε κέντρο της περιοχής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μετά το πρωινό θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.  Σήμερα θα επισκεφτούμε το  βυζαντινό μοναστήρι  της  Δαμάστας   που είναι   αφιερωμένο στη γέννηση της Θεοτόκου και βρίσκεται σε υψόμετρο 740 μ. στο όρος  Καλλίδρομο .  Στη συνέχεια θα σταματήσομε στις Θερμοπύλες, όπου θα δούμε τις θερμές ιαματικές πηγές και θα έχομε την ευκαιρία να κάνουμε το μπάνιο μας. Άφιξη στον Πειραιά επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του  Ηρακλείου.  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

 

 Τιμή    σε οικονομική θέση 198 €  Σε τετράκλινες καμπίνες  220€

. Στην τιμή Περιλαμβάνονται

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν. 
  • Οι διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με  Πρωινό
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. 
  • ΦΠΑ.
  • Συνοδός του Γραφείου μας.