Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε νέες εμπειρίες; Να επισκεφθείτε μαγευτικούς προορισμούς, που συνδυάζουν τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας με γεωγραφικές τοποθεσίες, όπου ακτινοβολεί η Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, αλλά και με τόπους ιερούς, όπου εκκλησίες και μοναστήρια καλούν τους ταξιδιώτες μας να συμμετάσχουν ψυχοπνευματικά στη Χριστιανική λατρεία;

Κάθε ταξίδι μαζί μας είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία που αναμφίβολα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη ακόμη και των πιο απαιτητικών ταξιδιωτών. Σας προσκαλούμε να πετάξετε ψηλά (Υψιπέτης: αυτός που πετάει ψηλά), πάνω από την καθημερινότητά και τη μονοτονία και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την περιήγηση σε μέρη, όπου η παράδοση, η θρησκευτικότητα και η φυσική ομορφιά συνδυάζονται σε τέλεια αρμονία.

ipsipetis etaireiaΤο γραφείο μας Ipsipetis Travel είναι γραφείο γενικού τουρισμού με εξειδίκευση στον εκκλησιαστικό τουρισμό. Στόχος μας είναι να καλύψουμε το μεγάλο κενό που παρουσιάζει σήμερα ο προσκυνηματικός τουρισμός και να αναδείξουμε θρησκευτικά μέρη σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, όπου μπορεί κάποιος να αφουγκραστεί τη ζεστή λατρευτική φωνή της Χριστιανοσύνης.

Το όνομα Ipsipetis δόθηκε στο Γραφείο μας από κάποιο άγιο Γέροντα και συμβολίζει τον αετό της Θεολογίας Ευαγγελιστή της Αγάπης Ιωάννη. 

Αναλαμβάνουμε να σας συνοδέψουμε σε προορισμούς στην Κρήτηστα νησιά μας και σε όλη την Ελλάδαστους Αγίους Τόπουςστην Κωνσταντινούποληστην Αλεξάνδρειαστο Σινά και όπου αλλού θα θέλατε.

Τα καθαρά μας λόγια, η ευγένεια και η υπευθυνότητα των συνεργατών μας, οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παροχές, όχι μόνο θα σας ικανοποιήσουν, αλλά και θα σας προσθέσουν στο μακρύ κατάλογο των φανατικών μας φίλων.

Το γραφείο μας Ipsipetis Travel  βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Αμαλθείας 15 (πάροδος 1821 - πεζόδρομος).

Απευθυνόμαστε σε μια ευρύτατη γκάμα από ταξιδιώτες που προέρχονται από την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του νησιού μας, την τοπική, λαϊκή μας παράδοση που διακρίνεται για την ξεχωριστή κουζίνα της, τα ιδιαίτερα ήθη και έθιμα και άλλα στοιχεία της Κρητικής κουλτούρας που θα εντυπωσιάσουν αναμφίβολα ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Πραγματικά, εσείς που θα ταξιδέψετε μαζί μας θα ταξιδέψετε ξανά και ξανά!

Σας προσκαλούμε να σχεδιάσουμε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε στις καλύτερες τιμές.

Περιμένουμε να μας εμπιστευτείτε και να στηρίξετε την προσπάθειά μας.