Μενού Ε

x
 • 1. Συμπληρώστε την φόρμα
 • 2. Επιβεβαίωση και πληρωμή

Ιεροσόλυμα Άγιοι Τόποι από Ηράκλειο1 συμμετέχων Κράτηση για 2 θέσεις

1 Ενήλικας 2 Ενήλικες ( € / Ενήλικας )
1 Παιδί 2 Παιδιά ( € / Παιδί )

Σύνολο
0.00
Ποσό προκαταβολής ( Προκαταβολή 30% )
0.00
Coupon discount price
0.00

Για τηλεφωνικές κρατήσεις:
+30 2810 224415 +30 6976 722918 ή επικοινωνήστε μέσω email στο info@ipsipetis.gr

Συπληρώστε την παρακάτω φόρμα κράτησης

Παρακαλώ συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Διαλέξτε τρόπο πληρωμής

Επιλέξτε τον προτιμότερο τρόπο πληρωμής
Έχετε κάποιο κωδικό κουπονιού
Επιλέξτε τιμή για την Κράτηση
Πλήρωσε όλο το ποσό
Πληρωμή 30% προκαταβολή
Επιβεβαίωση κράτησης
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Ιεροσόλυμα Άγιοι Τόποι από Ηράκλειο

100

Πληροφορίες πακέτου

 Ιεροσόλυμα Άγιοι Τόποι από Ηράκλειο


Aγαπητοί  Φίλοι.


Πρώτιστο μέλημα στο Ipsipetis travel, όπως πολύ καλά γνωρίζετε,   είναι   η ασφάλεια των φίλων που μας εμπιστεύονται.


Λαμβάνοντας υπόψη, τη δύσκολη κατάσταση, που μας   επέβαλε η Πανδημία  αναβάλουμε τις εκδρομές μας για Αγίους Τόπους- Ιεροσόλυμα - Σινά μέχρι,  που οι ειδικοί , αποφανθούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος από τη νόσο.


Ευελπιστούμε πως σύντομα θα περάσει και αυτή η δοκιμασία  ώστε να  μπορέσουμε άφοβα και με ασφάλεια να κάνουμε το προσκυνημά μας.   Για οποιαδήποτε πληροφορία, συμπληρώστε την επισυναπτόμενη φόρμα ή καλέστε μας στο τηλέφωνο


 


 


Πρόγραμμα Εκδρομής

1η Μέρα Kυριακή των Βαίων 12/4/2020:
Αναχώρηση αεροπορικώς από Ηράκλειο για Τελ Αβίβ. Άφιξη και μετά από τις σχετικές διατυπώσεις στο αεροδρόμιο αναχώρηση για Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο ξενοδοχείου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η Μέρα Μεγάλη Δευτέρα 13/4/2020:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο Σπήλαιο και τη Φάτνη στην οποία τοποθετήθηκε το Θείο Βρέφος, τους Τάφους των Νηπίων που σφαγιάσθηκαν από τον Ηρώδη, Μονή Αββά Θεοδοσίου, Μονή Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, Τάφους των Ποιμένων όπου εψάλη η Δοξολογία από τους Αγγέλους και ακολούθως στη Μονή Προφήτη Ηλία, Μονή του Τιμίου Σταυρού, ο τόπος που έχει φυτευτεί από το Λωτ το Τρισύνθετο ξύλο, από το οποίο κατασκευάστηκε ο Τίμιος Σταυρός, συνεχίζουμε για το Καταμόνας όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγ. Συμεών του Θεοδόχου, Αγία Σιών (Χαίρε Σιών Αγία Μήτηρ των Εκκλησιών Θεού Κατοικητήριον), Τάφο του Δαυίδ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η Μέρα Μεγάλη Τρίτη 14/4/2020:
Πρόγευμα νωρίς στις 06:00 το πρωί για ολοήμερη εκδρομή στη Νεκρά Θάλασσα, το Όρος των Ελαιών, Ιεριχώ (Συκομοραία) Σαραντάριον Όρος, Άγιο Γεώργιο Χοζεβίτη, Άγ. Γεράσιμο, Βηθανία, το μοναστήρι του Αγ. Λαζάρου και στη συνέχεια τη Γεσθημανή (Τάφο της Παναγίας) Τόπο της Προδοσίας και της Προσευχής, τόπο Λιθοβολισμού του Αγ. Στεφάνου, Τάφο Αβεσσαλώμ, Όρος των Ελαιών, Τόπο Αναλήψεως. (Στις 10:00 το πρωί θα παρευρεθούμε στην τέλεση του Αγιασμού στον Ιορδάνη Ποταμό, στο μέρος που βαπτίστηκε ο Χριστός). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η Μέρα Μεγάλη Τετάρτη 15/4/2020:
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση ολοήμερη εκδρομή στην Καπερναούμ, Λίμνη της Τιβεριάδας και Ιορδάνη Ποταμό, συνεχίζουμε για την Κανά (Ευλόγηση του γάμου) Ναζαρέτ (επίσκεψη στην Πηγή όπου έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) Θαβώριον Όρος όπου έλαβε χώρα η Μεταμόρφωση του Κυρίου. Καπερναούμ (θαύμα του παραλητικού. Κατα την διαδρομή θα δουμε το όρος των Μακαρισμών το επτάπηγον όπου έγινε ο πολλαπλασιασμός των άρτων εν τη ερήμω και τα υψώματα του Γκολάν. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ι.Μ. δώδεκα Αποστόλων παρα την λίμνη και πόλη της Τιβεριάδος και δια της κοιλάδος του Ιορδάνους επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση .
5η Μέρα Μεγάλη Πέμπτη 16/4/2020:
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Ναό της Αναστάσεως. Συγκέντρωση στο προαύλιο του ναού όπου θα παρακολουθήσουμε τον Ιερό Νιπτήρα (αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου) μετά το πέρας της Τελετής ομαδική είσοδος στο Ναό. Επίσκεψη και προσκύνημα στα ιερά , δηλαδή Αποκαθήλωση, Πανάγιο Τάφο, Μη μου Άπτου, Προσωρινές Φυλακές του Χριστού, Παρεκκλήσιον του Εκατόνταρχου Λογγίνου, το Παρεκκλήσιον του Διεμερίσαντο τα Ιμάτια του Εαυτοίς, το Σπήλαιο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Παρεκκλήσιον του Aκάνθινου Στεφάνου, τον οικογενειακό τάφο του Ιωσήφ και τον Φρικτόν Γολγοθά. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Οίκο του Ιωακείμ και της Άννης, την Προβατική Κολυμβήθρα, το Λιθόστρωτο και την Καμάρα η οποία ονομάζεται «Ίδε ο Άνθρωπος», το Μοναστήρι του Αγ. Νικοδήμου, τις Φυλακές του Αποστόλου Πέτρου το Πραιτόριο (Φυλακές του Χριστού και των Ληστών) συνεχίζουμε προς την Οδό του Μαρτυρίου, στου Σίμωνος του Κυρηναίου και την Αγίαν Βερονίκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε δείπνο. Το βράδυ παρακολούθηση των Αγίων Παθών. Τελειώνοντας , επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
6η Μέρα Μεγάλη Παρασκευή 17/4/2020:
Στις 8:00 το πρωί Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και παρακολούθηση της πομπής του Σταυρού από το Πραιτώριο στον Γολγοθά και το βράδυ την ακολουθία του επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
7η Μέρα Μεγάλο Σάββατο 18/4/2020:
Στις 12:00 μεσημέρι Τελετή Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο. Στις 11:00 το βράδυ Τελετή της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ στην Βασιλική της γεννήσεως στη Βηθλεέμ.
8η Μέρα Θείον Πάσχα 19/4/2020:
Πρόγευμα. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Κρήτη.

Περιλαμβάνονται

 • αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο Τελ Αβίβ _ Ηράκλειο
 • Φόρους αεροδρομίων
 • ξενοδοχείο 4* στη Βηθλεέμ με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ.
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις εκδρομές μας
 • Ξεναγός
 • Η ανάβαση με ταξί στο Θαβώρ
 • Τα mini bus για το μοναστήρι του Αγίου Σάββα
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία
 • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 15€
 • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό.
IPSIPETIS TRAVEL
Τιμή € 0
Επιλέξτε ημερ/νια
Συνολική τιμή: € 0

Κράτηση Θέσης

Δώστε το όνομά σας

Δώστε το επίθετό σας

Δώστε τον αριθμό των ατόμων

Please let us know your email address.

Παρακαλώ δώστε ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Please let us know your message.

Invalid Input

Invalid Input