x
 • 1. Συμπληρώστε την φόρμα
 • 2. Επιβεβαίωση και πληρωμή

Ρουμανία- Βουλγαρία1 συμμετέχων Κράτηση για 2 θέσεις

1 Ενήλικας 2 Ενήλικες ( € / Ενήλικας )
1 Παιδί 2 Παιδιά ( € / Παιδί )

Σύνολο
0.00
Ποσό προκαταβολής ( Προκαταβολή 30% )
0.00
Coupon discount price
0.00

Για τηλεφωνικές κρατήσεις:
+30 2810 224415 +30 6976 722918 ή επικοινωνήστε μέσω email στο info@ipsipetis.gr

Συπληρώστε την παρακάτω φόρμα κράτησης

Παρακαλώ συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Προχωρήστε στο επόμενο βήμα
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Διαλέξτε τρόπο πληρωμής

Επιλέξτε τον προτιμότερο τρόπο πληρωμής
Έχετε κάποιο κωδικό κουπονιού
Επιλέξτε τιμή για την Κράτηση
Πλήρωσε όλο το ποσό
Πληρωμή 30% προκαταβολή
Επιβεβαίωση κράτησης
Πίσω στο προηγούμενο βήμα

Ρουμανία- Βουλγαρία

Διάρκεια εκδρομής: οκτώ ημέρες 100 Αναχώρηση: Hράκλειο Προορισμός: Βουκουρέστι Διαθεσιμότητα: 26 Ιουνίου 2020
Δείτε τις φωτογραφίες

Πληροφορίες πακέτου

  Με το σύλλογο συνταξιούχων εφοριακών υπαλλήλων ανατολικής  Κρήτη


 1η μέρα αρασκευή 26 Ιουνίου: Ηράκλειο- Πειραιάς:  Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό του λιμένος Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο-διανυκτέρευση εν πλω.
2η  μέρα Σάββατο 27 Ιουνίου: Πειραιάς- Σόφια :  Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση σε κλιματιζόμενο πούλμαν και αναχώρηση, για τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε για Σόφια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.- διανυκτέρευση.
3η μέρα Κυριακή 28 Ιουνίου: Σόφια-Βέλικο- Τίρνοβο- Βουκουρέστι:Μετά το πρωινό θα έχουμε σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Σημαντικός σταθμός στη διαδρομή μας το Βελίκο Τίρνοβο, μια πόλη κτισμένη στις όχθες του ποταμού Γιάντρα, γνωστή ως η ιστορική πρωτεύουσα της δεύτερης Βουλγαρικής αυτοκρατορίας.  Αναφέρεται συχνά ως "η πόλη των τσάρων". Έως το 1965 το όνομα της πόλης ήταν Τάρνοβο και μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται από πολλούς η ονομασία αυτή. Με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε το βράδυ στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το πανέμορφο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο- διανυκτέρευση.
4η  μέρα Δευτέρα  29 Ιουνίου: Βουκουρέστι  Ξενάγηση.  Μετά το πρωινό θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο   για τη  γνωριμία με  την πρωτεύουσα Βουκουρέστι. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων το "παλάτι της άνοιξης" - το πολυτελέστατο ανάκτορο στο οποίο διέμεινε η οικογένεια Τσαουσέσκου - το μοναδικό στο είδος του μουσείο του χωριού, καθώς και το Palatul Parlamentului - πρώην "σπίτι του λαού" και νυν κοινοβούλιο, κτισμένο από τον Τσαουσέσκου (το δεύτερο μεγαλύτερο δημόσιο κτίριο στον κόσμο, μετά το πεντάγωνο των ΗΠΑ). Θα δούμε επίσης το αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, την αψίδα του  θριάμβου (εμπνευσμένη από την αντίστοιχη στο Παρίσι), το ορθόδοξο πατριαρχείο, την Ελληνική εκκλησία του Ευαγγελισμού, τον πύργο της φωτιάς/μουσείο του πυροσβέστη και την στρατιωτική ακαδημία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο -διανυκτέρευση.
5η  μέρα  Τρίτη 30 Ιουνίου:   Βουκουρέστι- Καρπάθια-  Σινάια- Παλάτι Πέλες- Κάστρο Μπραν( Πύργος Δράκουλα), Μπρασόβ- Βουκουρέστι.  Μετά το πρωινό  αναχωρούμε  για τα θρυλικά Καρπάθια. Πρώτος μας σταθμός η μεσαιωνική ορεινή πόλη-θέρετρο Σινάια, το "μαργαριτάρι των Καρπαθίων", όπως επονομάζεται, χάρη στην πανέμορφη τοποθεσία της και την πλούσια ιστορία της. Επίσκεψη στο ορθόδοξο Μοναστήρι που έκτισε το 1695 ο Μιχαήλ Καντακουζηνός όταν γύρισε από το Σινά και από το οποίο πήρε το όνομά της η πόλη. Συνεχίζουμε για το περίφημο παλάτι  Πέλες, θερινή κατοικία του πρώτου βασιλιά της Ρουμανίας Καρόλου. Ακολουθεί το περίφημο Κάστρο Μπραν γνωστό και ως "Πύργος του Δράκουλα" ή "Κάστρο του Κόμη Δράκουλα", που κτίστηκε τον 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Μετά την επίσκεψή μας αναχωρούμε για το Μπρασόβ, μια πόλη μεσαιωνική και συνάμα δυναμική, με τα Καρπάθια όρη να την περιβάλουν. Άφιξη και σύντομη ξενάγηση, όπου θα δούμε την παλιά πόλη και την γοτθικού ρυθμού μαύρη εκκλησία. και επιστροφή το βράδυ στο Βουκουρέστι. Δείπνο-διανυκτέρευση.
6η  μέρα Τετάρτη 1 Ιουλίου: Βουκουρέστι- Σαντάνσκι:  
Μετά  το πρωινό αναχώρηση για την πατρίδα του Σπάρτακου,  Σαντάνσκι.  Άφιξη το βράδυ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – δείπνο Διανυκτέρευση.
7η  μέρα Πέμπτη 2 Ιουλίου: Σαντάνσκι- Πειραιάς: Μετά  το πρωινό αναχώρηση  για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση  - διανυκτέρευση εν πλω
8η  μέρα Παρασκευή  3 Ιουλίου:  Άφιξη νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο. Τέλος εκδρομής. 


 


Περιλαμβάνονται

 • ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • 1 διανυκτέρευση στη Σόφια σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο
 • 1 διανυκτέρευση στο Σαντάνσκι σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό και δείπνο
 • Κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Συνοδός του Γραφείου μας.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός στο Βουκουρέστι
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία
IPSIPETIS TRAVEL
Τιμή από € 445
Επιλέξτε ημερ/νια
Συνολική τιμή: € 0

Κράτηση Θέσης

Δώστε το όνομά σας

Δώστε το επίθετό σας

Δώστε τον αριθμό των ατόμων

Please let us know your email address.

Παρακαλώ δώστε ένα σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Please let us know your message.

Invalid Input